0
 x 
Кошик порожній
Сервісний центрРемонти, запчастини, консультації
Великий склад
Власний імпорт товарів
Кращі ціни
Широкий асортимент

Чорна п’ятниця або BLACK MONTH! Розпродаж POS-систем!

Наближається період розпродажу з назвою Black Friday або Чорна п’ятниця. А це означає – настає час сюрпризів та звичайно ж знижок та акцій. Наш сюрприз в тому, що ми зробили ДОСТУП ДО ПРОПОЗИЦІЙ Black Friday протягом місяця! Ми подумали, що ажіотаж то добре, але нехай розпродаж буде ще й комфортним! То ж запрошуємо вас поцікавитися в вашого менеджера переліком товарів, що приймають участь в акції BLACK MONTH!

 

Знижки BLACK MONTH в группі компаній Ітератор — це можливість купити POS термінальне обладнання дешево зі знижкою до 50%, включаючи пос моноблоки,  POS-монітори та багато іншого. А також, зверніть увагу на популярні POS-системи Detaik AIO1513 в металевому корпусі!

Розпродаж POS-систем, принтерів чеків, терміналів збору даних ТЗД, принтерів етикеток, сканерів штрих-коду!

В файл розпродажу попали як нові POS-системи, так і товари з невеликими вадами (пом'ята або пошкоджена упаковка, товар з відсутньою оригінальною упаковкою, подряпини тощо) які не впливають на цілісність та працездатність самої продукції, а також вживані та відремонтовані товари. 

Зауважуємо! Наші інженери з сервісного центру, проводять діагностику і максимально перевіряють товар , але в процесі роботи можуть виникнути нові помилки, які не помітні при діагностиці. Якщо товар був куплений під час розпродажу, це НЕ означає, що обміну та поверненню він не підлягає. Розпродаж Black Friday — це всього лише один з способів продажу, але як завжди, ми надаємо гарантію на всі нові товари, а також на вживані . І, звичайно, у випадку проблем, Ви можете не тільки обміняти, але й повернути товар!

Як завжди – ви можете забрати товар самовивозом, вибрати в офісі товари що найбільш вам сподобались. Або замовити доставку Новою Поштою до найближчого відділення.

Запрошуємо всіх, хто бажає купити POS-системи і периферію за низькими цінами! 

Не пропустіть шанс зробити вигідні покупки! 🛒