0
 x 
Кошик порожній
Сервісний центрРемонти, запчастини, консультації
Великий склад
Власний імпорт товарів
Кращі ціни
Широкий асортимент

Ми раді поділитися з вами чудовою новиною! Група компаній ITerator отримала нагороду від DETAIK за найбільший ріст продажів POS-обладнання в 2023 році!

DETAIK TECHNOLOGY CO., LIMITED, заснована в 2008 році та розташована в вільній економічній зоні Китаю. Компанія має сертифікати CE, FCC, RoHS, а також широке коло партнерів і клієнтів по всьому світу!

Спеціалізація DETAIK:

  • POS-термінали формату моноблоків All-in-one
  • POS-монітори

Успіхи продажу ТМ DETAIK в Україні були досягнуті завдяки найкращому співвідношенню ціна/якість. Наша компанія є ексклюзивним дистриб'ютором та сервісним центром Детайк в Україні, гарантуючи якісний гарантійний та післягарантійний ремонт POS-обладнання DETAIK.photo_2024-04-11_16-29-10 

Нагороди дилерів  відзначають торгових партнерів, які демонструють найвищий рівень задоволеності клієнтів з продажу та обслуговування, спостереження за клієнтами та управління бізнесом. Часто компанії мають детально розроблений набір цілей, яких необхідно досягти, щоб отримати нагороду. Саме таку ціль і досягла група компаній Ітератор по продажам POS-термінального обладнання Detaik в Україні в 2023 році!  Керівництво компанії Detaik відзначило професіоналізм та майстерність співробітників Iterator.

 

Нагороди постачальників присуджуються, коли компанії хочуть відзначити партнерів, які продемонстрували значні продажі і відданість побудові міцних відносин зі своєю організацією. Ітератором було досягнуто багато критеріїв. Як партнер і дистриб’ютор в Україні ми зосереджені на створенні позитивного досвіду для клієнтів, маємо великий склад продукції.

Група компанії Ітератор працює на ринку України з 2008 року. Нещодавно ITerator відзначив 15 років роботи на ринку України. Відзначення Ітератор як важливого партнера в рамках програми нагород ще більше зміцнить відносини з виробником POS-обладнання Detaik. Нагорода такого рівня свідчить про високі продажі і конкурентоспроможність продукції Detaik, а також про стабільне зростання і розвиток компанії! Untitled11